Afspraak – Tandartspraktijk Kamerling – Heemstede

Tandartspraktijk Kamerling

Van harte welkom op de website van tandartspraktijk Kamerling. Sinds november 2014 zijn wij gevestigd op de Herenweg 188.

Onze praktijk bevindt zich op de 1e etage van het pand. Op de Herenweg 188 zijn ook andere tandartspraktijken gevestigd. Hierdoor bevinden zich meerdere disciplines onder 1 dak.

Afspraak

Wij werken op afspraak. De controles proberen wij altijd zo snel mogelijk in te plannen. Vaak lukt dit al binnen 1 werkdag. Tijdens de periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden naar telefoonnummer: 023-528 49 72.

Het komt een enkele keer voor dat wij in behandeling zijn en de telefoon helaas niet kunnen beantwoorden. U kunt dan ons antwoordapparaat inspreken of ons een e-mail sturen naar: info@tandartspraktijkkamerling.nl.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.